fbpx
loader

Ügyvédkereső: Hogyan találja meg a megfelelő Ügyvédet?

Ügyvédkereső szolgáltatások használata

Jogi tanácsadás

Bármikor szükségünk lehet jogi tanácsadásra életünk során, legyünk akár magánszemélyek, vagy vállalkozók. A Magyar jog útvesztőjében nagyon könnyű eltévedni, ezért célszerű igénybe venni egy szakember, Ügyvéd, vagy jogász segítségét. Erre a célra rengetegen használnak valamilyen ügyvédkereső szolgáltatást.

Megfelelő szakember

A megfelelő szakember kiválasztása nem egyszerű feladat. Hogyan is kezdjünk bele? Először is legyünk tisztában azzal, hogy a jog mely területén van szükségünk segítségre. A Szerzi logikája alapján a jogot 18 jogi kategóriára oszthatjuk. Ezek a kategóriák támpontként szolgálnak a keresés során, hiszen, ha például albérleti szerződést szeretnénk intézni, akkor egy ingatlanjogban jártas Ügyvédet kell találnunk, nem pedig olyat, akinek mondjuk a munkajog a szakterülete.

Hol keressem?

            A kézenfekvő megoldás az internet. Nem is olyan régen, az ember felütött volna egy telefonkönyvet, vagy egy újságot, esetleg egy katalógust, ahol az ügyvédek hirdették magukat. Ennek a formának azonban legnagyobb hátulütője, hogy nem frissül. Míg az Ügyvédi irodák nevet váltanak, telefonszámot cserélnek, vagy csak simán megszűnnek, és újak nyílnak helyettük, addig a nyomtatott média elavul. Tehát célszerű inkább online keresőkben kutatni a megfelelő szakember után. Ilyenkor egyszerűen rákereshetünk arra, hogy „Ügyvéd Debrecen” vagy „Ingatlanjogász Budapest” és a találatokból válogathatunk. Ha ennél egy fokkal alaposabbak akarunk lenni, akkor rengeteg ügyvédkereső szolgáltatás áll rendelkezésünkre, melyek közül a Magyar Ügyvédi Kamara keresője a leglogikusabb megoldás. Itt első körben a keresett jogi képviselő típusát választjuk meg, majd szűrhetünk névre, Kamarai Azonosító Számra (KASZ), régióra.

Megbízható szakemberek

            Másik nagyon fontos szempont a megfelelő jogi szakember megtalálása során a bizalom. Az Ügyvédre bízzuk személyes adatainkat és szándékaink képviseletét, tehát számunkra megbízható személynek kell lennie. Az ügyvéd számára ez hivatás. Nem lesz feltétlenül a barátunk, de a jogi keretek között segítségünkre lesz abban, amivel megbíztuk. Szakmájában sikeresnek lenni azt jelenti, hogy az ügyfelei bíznak benne és ő hatékonyan, jó eredménnyel tud segíteni.

A Szerzi, mint Ügyvédkereső

Használható-e a Szerzi ügyvédkeresőként? Igen! A rendszerben lehetőségünk van 20 perces jogi tanácsadást igényelni. Ehhez regisztráció után a menüsávban az Ügyvédi tanácsadásra van szükségem menüpontot kell választanunk.

Ezt követően megnyílik a kategóriaválasztó, ahol 18 jogi kategória közül választhatjuk ki a minket érintőt.

A kiválasztott kategóriában egy gombnyomással juthatunk a tanácsadás igénylő felületre, ahol a rendszer összesítést ad számunkra az igényelt szolgáltatásról, annak áráról, és a fizetés módjáról. Az adott kategóriában elérhető ügyvédet választja ki nekünk a rendszer, és elfogadás után már tovább is léphetünk.

Ha minden rendben ment, akkor megnyílik a párbeszéd ablak, egy úgynevezett ügyvéd chat, ahol végbemegy a tanácsadás. Innentől lehetőségünk van videóhívást is indítani a választott Ügyvéddel. A Szerzi garantálja, hogy a regisztrált ügyvédek valóban a Magyar Ügyvédi Kamaránál ellenőrzött szakemberek. A szolgáltatást igénybe vevő felhasználók a cikk írásának pillanatában 100%-ban elégedettek voltak a szolgáltatással. A Szerzi rendszere tehát feleslegessé teszi az Ügyvédkereső szolgáltatások használatát magán személyek és cégek számára, helyette a tanácsadást a lehető leggyorsabb, legkényelmesebb módon teszi elérhetővé. Próbálja ki!

Miért válassza inkább a Szerzit?

Szolgáltatás összehasonlítás Szerzi Ügyvédbróker
Jogi Kategóriák: A kereső szolgáltatás a megfelelő kategóriában jártas ügyvédet ajánlja. szélessége
+ 18 Jogi Kategória
+ 9 Jogi Kategória
Jogeset: A szolgáltatás a beküldött jogeset leírása alapján gyűjti be az ügyvédek árajánlataitKiszámítható ár
+ Előre látja az árakat és ajánlatokat
X Az árat a végén ismeri meg
Gyorsaság
+ Előre látja az árakat és ajánlatokat
X Az árat a végén ismeri meg
Határidő
+ Az Ügyvéd teljesítési határideje szerződésbe foglalt
X Kiszámíthatatlan, egyedi feltételek
Fizetés
+ Kényelmes, biztonságos, kártyás fizetés
X Egyedi, legjobb esetben átutalás (extra átutalási költséggel)
Ügyvédi titoktartás
+ Ügyét 1 Ügyvéd ismeri meg
X Ügyét minden Ügyvéd megismeri
Ügymenet
+ Gyors, automatizált, idő- és pénztakarékos
x Lassú, manuális
Hiteles ügyvédek
+
+
Ügyvédi Megbízás stabilitása
+ Generált ügyvédi megbízási szerződés azonnal (határidővel, teljesítési kötelezettséggel)
X Egyedi megbízási szerződést kell kézzel megírni, vagy nem is írnak
Ügyvédkereső Szolgáltatásra van szüksége?

Próbálja ki a Szerzi jogi tanácsadás funkcióját!