fbpx
loader

Ügyvédkereső – 5 tipp, hogy megtalálja a megfelelő szakembert!

Ügyvédkereső szolgáltatások

Jogi kérdésekben a megoldás megtalálása egy bonyolult folyamat, hiszen jogi ismereteink lehetnek hiányosak, elavultak, tévesek. Még ha úgy is gondoljuk, hogy képesek vagyunk eligazodni a Magyar jogban, sosem árt a lépéseinkhez jogi tanácsadást, véleményt kérni egy szakembertől, jogásztól, ügyvédtől. A megfelelő szakember megtalálásában sokat segít egy ügyvédkereső szolgáltatás.

1. Szakterület – jogi kategória

Elsőként azt kell meghatároznunk, hogy a jog mely területén van szükségünk tanácsadásra. Rendkívül triviális példa, hogy egy válóper esetében értelemszerűen egy válóperes ügyvéd segítségével jelentősen többre megyünk, mint például egy vállalati jogász útmutatásával. A Szerzi ezt megkönnyítendően 18 jogi kategóriába sorolja a területeket, és a regisztrált, Magyar Ügyvédi Kamaránál ellenőrzött Ügyvédek ezek közül választják ki szakterületeiket. A felhasználó is ezek alapján választhatja ki az igényelt jogi tanácsadást.

2. Megbízhatóság

A megfelelő területen belül sem mindegy, kit választunk. Az Ügyvédnek megbízhatónak kell lennie, hiszen ügyeink hatékony, és bizalmas kezelésére kérjük fel. Ezt csak akkor tudjuk nyugodtan megtenni, ha szakmailag hiteles, és teljes bizalommal tudunk hozzá fordulni. A szakmai, vagy ismeretségi körből érkező ajánlás jó referencia lehet ebből a célból. A Szerzi garantálja, hogy a tanácsadást nyújtó Ügyvédek a Magyar Ügyvédi Kamaránál ellenőrzött, hiteles, megbízható szakemberek.

3. Helyszín

A tanácsadás lebonyolításának helyszíne is fontos szempont, hiszen ahhoz időpontot kell foglalnunk, és elmennünk az adott helyszínre. Mindezt megspórolhatjuk magunknak, ha a választott Ügyvéd vállal online tanácsadást. Persze van, aki a személyes találkozót részesíti előnyben, akár bizalmi szempontból, akár egyéni preferencia okán. Aki viszont gyorsan és hatékonyan akar jogi tanácsadáshoz jutni, annak az online jogi tanácsadás lesz kézenfekvő megoldás. A Szerzi rendszerében lehetőségünk van időpontot foglalni egy ilyen tanácsadásra, Ügyvéd chat és videóhívás formájában.

4. Díjazás

A jogi tanácsadás esetében a minőséget természetesen meg kell fizetni, ezen nem érdemes spórolni. Célszerű egy reális árat találni, hogy ne fizessünk ki egy vagyont és mégis minőségi szolgáltatást kapjunk. A Szerzi szolgáltatásainak költései tervezhetők. Jelenleg egy 20 perces online jogi tanácsadás ára fixen bruttó 7000 Ft.

5. Elégedettség

A megfelelő szakember kiválasztásában fontos szempont az is, hogy mások mennyire voltak elégedettek az adott ügyvéd munkájával. A Szerzin igényelt jogi tanácsadások lebonyolítása után a felhasználónak lehetősége van értékelést adni a tanácsadást végző Ügyvéd munkájáról, amely nagyban segíti a szolgáltatás minőségének biztosítását.

Jogi tanácsadásra van szüksége?

Online Jogi Tanácsadás 18 jogi kategóriában!