fbpx
loader

Segítő szándék

Ha valaki tanácsot ad, általában feltételezzük, hogy jó és segítő szándékkal teszi. Ez bármennyire is igaz, ha a jóindulathoz nem társul szakmai tudás, előfordulhat, hogy tévedésből félreinformál. Érdemes tehát azt is megnézni, hogy kitől kaptuk a tanácsot, mielőtt megfogadnánk.

“Az ügyvéddel bizonyos szempontból bizalmi kapcsolatot építünk hiszen rábízzuk a személyes adatainkat, eláruljuk a szerződéssel való szándékainkat. “

Megbízhatom az ügyvédemben?

A szerződéseket általában nem teljesen értjük, ha nyelvi értelemben véve logikusnak is tűnnek, az egyes részletek jelentőségét nem ismerjük.

Biztosak lehetünk abban, hogy az ügyvéd könnyedén átlát egy szerződéses helyzetet és szakmai tapasztalata alapján hamarabb megtalálja a megfelelő megoldást, mint mi, akik nem ezzel foglalkozunk

Az ügyvéddel bizonyos szempontból bizalmi kapcsolatot építünk hiszen rábízzuk a személyes adatainkat, eláruljuk a szerződéssel való szándékainkat. Az ügyvéd az a személy, aki igazán tudja mekkora jelentősége van mindennek. Az ügyvéd számára ez hivatás. Nem lesz feltétlenül a barátunk, de a jogi keretek között segítségünkre lesz abban, amivel megbíztuk. Szakmájában sikeresnek lenni azt jelenti, hogy az ügyfelei bíznak benne és ő hatékonyan, jó eredménnyel tud segíteni.

Honnan tudhatom, hogy nem fognak megtéveszteni?

A Szerzi App az ügyvédek platformja, melyen akár perceken belül megindul online jogi tanácsadása. A Szerzin kizárólag ellenőrzött és megbízható Ügyvédek jogosultak ügyvállalásra. Továbbá a Szerzinek van Visszatérítési szabályzata. Kíváncsi, hogy hogyan működik a Szerzi, az Ügyvédek platformja?

Gyors online jogi tanácsadás

A Szerzi a legkorszerűbb funckiókkal felszerelt online jogi tanácsadó platform mely összeköti Ügyvédjével.